BOY 125 E
Na sejmu Fakuma 2018 BOY širi svojo ponudbo.
REGLOPLAS
Temperirne in hladilne naprave.
;

EWIKON Topla polovica 156 x 156 mm


Kompaktna izvedba za Boy brizgalne stroje z 2, 4 ali 6 toplokanalnimi šobami , pripravljeno kot topla polovica ali drop-in blok s pred-vgrajenimi šobami. Visoka zanesljivost procesa zaradi direktnega segrevanja šobe. Idealno za tehnične materiale.

 

Novi EWIKON L2X-Mikro sistem za TKS je posebej zasnovan za brizganje majhnih delov z težo brizganja od 0,05 g na majhnih brizgalnih strojih. Omogoča procesno zanesljivo predelavo širokega nabora materialov, tudi tehničnih . Sistem je na voljo v treh standardiziranih kompaktnih postavitvah z 2, 4 ali 6 šobami in postavitveno ustreza večini malih brizgalnih strojev. Dimenzija tople polovice 156 x 156 ustreza za standardne stroje Boy 22  Poleg tega,  izjemno kompaktna izvedba bloka z dimenzijo le 61 x 48 mm , omogoča brezhibno integracijo v stroje za mikro brizganje, kot na primer Boy XS, XXS ali  Babyplast®. Ta postavitev sistema je splošna prednost pri aplikacijah z majhnimi težami brizga, ker je celotna dolžina poti v sistemih zelo kratka in obstaja le majhen volumen taline, ki ga je treba prenesti skozi sistem – torej, je mogoče toplotno občutljive materiale obdelati brez težav.
Tanke šobe imajo močno neposredno ogrevanje. Kljub majhnemu zunanjemu premeru le 10 mm in premeru pretoka 3 mm je kompaktni grelec s termoelementom integriran v natančne izreze v dolivni puši šobe.
Zasnova omogoča zelo stabilno ogrevanje oziroma enakomeren profil temperature vzdolž celotne dolžine šobe in boljšo toplotno moč v dolivni točki.  Tako je zagotovljena stalna visoka toplotna učinkovitost, ki je potrebna za proces zanesljive predelave tehničnih materialov. Šobe imajo tesnilni navojni spoj z blokom. Tehnologija povezovanja L2X s posebno povezovalno matico omogoča prosto vrtenje šobe, dokler ni vijak končno zategnjen. Tako je mogoče natančno pozicioniranje priključnih kablov. Potreben prostor za namestitev je minimalen.
TKS je dobavljiv izbirno kot popolna vroča polovica ali kot pred-pripravljen sklop ( drop-in ) : blok z vnaprej nameščenimi šobami. Ker neprepustna povezava med šobami in blokom odpravlja potrebo po pred obremenitvi za tesnjenje sistema, je mogočena enostavna in hitra vgradnja v orodje.

Priloga:

RABLJENO

Trak Virginio Nastri

PODJETJE

SERVIS

PRIJAVA NA E-NOVICE

  • UNIPLAST Inženiring d.o.o.
  • Pod Hruševco 46 c
  • SI-1360 Vrhnika
  • Slovenija
  • Id za DDV: SI74592297
  • Matična št.: 5696593