BOY 125 E
REGLOPLAS
Temperirne in hladilne naprave.
;

O podjetju


Uniplast Inženiring, d.o.o., smo ustanovili konec leta 1992, delovati pa smo začeli v maju 1993 kot zastopniško podjetje priznanih svetovnih proizvajalcev opreme za predelavo plastike.

Za naše prvo zastopstvo smo pridobili proizvajalca brizgalnih strojev Dr. Boy in Fahr Bucher ter temperirne naprave Regloplas in toplokanalne sisteme Ewikon za področje Slovenije in bivše Jugoslavije.

V naslednjih letih smo našo ponudbo opreme za predelavo plastike razširili še s prevzemom novih zastopstev.

S širokim izborom opreme za predelavo plastike, z zagotavljanjem kakovostnih servisnih storitev, z dobavo rezervnih delov in potrošnega materiala nudimo svojim obstoječim in novim strankam možnost, da sledijo razvoju in trendom v tehnologiji predelave plastike.

 

Naši razvojni koraki pa so si sledili tako :

1992 v decembru smo ustanovili podjetje Uniplast Inženiring, d.o.o.,
1993 v maju smo začeli z aktivnim delovanjem , kot zastopniško podjetje za priznane svetovne proizvajalce opreme za predelavo plastike. Za naše prvo zastopstvo smo pridobili proizvajalca brizgalnih strojev Dr. Boy in Fahr Bucher ter temperirne naprave Regloplas in toplokanalne sisteme Ewikon za področje Slovenije in bivše Jugoslavije.
1993 v septembru smo se preselili v poslovne prostore na Tržaški cesti 28, na Vrhniki. Obseg dejavnosti večamo s pridobitvijo novih principalov skozi obdobje 1994 do 1996
1998 ob 5 – letnici podjetja, nas z obiskom počasti principal Dr.BOY ter nas razglasi za Zastopnika leta 1997. Počaščeni smo s prejemom priznanja, kar nam da dodatnega elana v našem delovanju
2000 zaradi intenzivnega povečanja delovanja se preselimo v naše nove poslovne prostore na Dunajski cesti 116, v Ljubljani. Uredimo si prostor za show-room in prikazom delovanja naše prodajne opreme v sklopu proizvodne celice.
2003 ob 10 – letnici podjetja smo organizirali strokovno ekskurzijo z ogledom tovarne Dr.Boy in Ewikon
2004 po kriterijih principala Dr.BOY smo bili izbrani za zastopnika leta 2003
2004 zaradi lažjega poslovanja na hrvaškem trgu ustanovimo lastno podjetje Uniplast-Tech d.o.o., ki ureja carinski uvoz strojev in rezervnih delov in omogoči kupcem enostavno nabavo v domači valuti.
2008 naših 15 let delovanja sovpada s 40 letnico ustanovitve firme Dr.Boy . Ogled tovarne Dr.Boy in evolucijski prikaz strojev Boy nam in našim zvestim strankam ponudi zaupanje v proizvajalca, ki sledi naprednim tehnološkim novostim pri izdelavi brizgalnih strojev.
2010 pridobimo zanesljivega dobavitelja kartezičnih robotov TecnoMatic, ki z razpoložljivimi modeli ustreza našim želenim dograditvam na manjše brizgalne stroje
2013 20 let delovanja obeležimo s priložnostnim piknikom in podelitvijo priznaj našim najzvestejšim kupcem
2014 obseg poslovanja in specifičnost delovnih področij nas spodbudi k razširitvi tehnično servisne ekipe in najavi potrebo po večjih delovno skladiščnih prostorih. Odločimo se nakup večjih poslovnih prostorov na Vrhniki, v industrijski coni Pod Hruševco
2015 zaradi vstopa Hrvaške v EU v letu 2013, naša firma Uniplast-Tech nima več enake vloge kot pred vstopom. Poslovanje s kupci na Hrvaškem je postalo enostavnejše zato podjetja v Zagrebu ne potrebujemo več.
2018 ponosni smo na naših 25 let aktivne prisotnosti na našem tržišču. To nam je potrditev za dosedanje prave odločitve ter motiv za naprej.  S kakovostnim delom, pristopom in tehnično podporo našim strankam, smo utrdili našo prepoznavnost . Naš cilj je ostati dolgoročni partner naših principalov in  kupcev,  ter biti aktivni dobavitelj sodobne tehnične opreme v podjetja za predelavo plastičnih mas.

RABLJENO

Madag-p-130
BOY 50 M

PODJETJE

SERVIS

PRIJAVA NA E-NOVICE

  • UNIPLAST Inženiring d.o.o.
  • Pod Hruševco 46 c
  • SI-1360 Vrhnika
  • Slovenija
  • Id za DDV: SI74592297
  • Matična št.: 5696593